Navigieren auf Stadt Bern

Benutzerspezifische Werkzeuge

Content navigation

Banimi

  • Kalendari i mbeturinave i qytetit të  Bernit.
  • Bashkëjetesa: Në fletëpalosjet mbi temën «Banimi» dhe «Mbeturinat» të projektit «Tungjatjeta fqinj» ju gjeni rregulla për bashkëjetesën në dhjetë gjuhë. Ju mund t`i shkarkoni këto fletëpalosje ose t`i porosisni ato tek Qendra Kompetente për Integrim (integration@bern.ch). Përveç kësaj, në këtë faqe mund të gjeni edhe piktogramë të tjerë dhe përkthime mbi temat «Impijante sportive» dhe «Kopshte familjare». Në këtë mënyrë ju mund të krijoni dhe të shtypni  vetë një fletëpalosje.
  • Fletëpalosja «Ajrosja siç duhet» e Shërbimit Shëndetësor të qytetit të Bernit.
  • Të banosh në Zvicër: Informata për marrjen e një banese me qira.

Weitere Informationen.

Fusszeile