Navigieren auf Stadt Bern

Benutzerspezifische Werkzeuge

Content navigation

Çështjet ligjore

  • Bashkimi familjar
    • Dëshironi ta sillni familjen tuaj (fëmijët, burrin, gruan, prindërit) në Zvicër? Atëherë informimi i tërësishëm e korrekt paraprakisht është një bazament i rëndësishëm për integrimin e anëtarëve të familjes. Në një tubim informativ të qytetit të Bernës mund të informoheni dhe keni mundësi të parashtroni pyetjet tuaja. Ftesën (në gjermanisht) e gjeni këtu. Nëse në tubimin informativ keni nevojë për përkthim në gjuhën tuaj amtare apo nëse keni pyetje të tjera mund të ndërlidheni me Qendrën Kompetente për Integrim (Kompetenzzentrum Integration), integration@bern.ch apo 031 321 60 36.
  • Dhuna ndaj grave
    • Ndal dhunën në familje (letër emergjence): Në këtë letër emergjence ju gjeni adresa të vendeve të ndryshme për këshillim. Ju mund ta porosisni letrën e emergjencës edhe në formë të  shtypur (info.big@pom.be.ch).

Weitere Informationen.

Fusszeile