Navigieren auf Stadt Bern

Benutzerspezifische Werkzeuge

Content navigation

Shëndeti

Sporti dhe lëvizja

Sporti dhe lëvizja janë të shëndetshëm. Veçanërisht për fëmijët. Por edhe për burra dhe gra të rritur. Në Bernë ka shumë oferta. Shumë prej këtyre janë falas ose kushtojnë vetëm pak. Informohuni këtu https://www.sportamt-bern.ch/angebote/sportangebote/. Ose na merrni në telefon. Ne ju ndihmojmë me kënaqësi! Tel. 031 321 67 40 (gjermanisht)

Ju jeni pensionit/e? Banoni në qytetin e Bernit? Keni nevojë për ndihmë për shembull, ne punët shtëpiake apo për të dalë  jashtë? Ju nuk mund të paguani për këtë ndihmë? Qyteti i Bernit mud t’ju mbështesë.

Informacione (në gjermanisht)

Formulari i regjistrimit në internet (në gjermanisht)

Formulari i regjistrimit për të printuar (në gjermanisht)

Weitere Informationen.

Fusszeile