Navigieren auf Stadt Bern

Benutzerspezifische Werkzeuge

Content navigation

Emergjencat dhe këshillimoret

Ju duhet të telefononi policinë apo ambulancën? Jeni duke përjetuar dhunë dhe keni nevojë për ndihmë? Keni probleme personale? Jeni të mbingarkuar si prind? Në këtë faqe do të gjeni vegëza (Links) me numrat më të rëndësishëm të urgjencës dhe qendrave të këshillimit.

Emërgjenca

  • Çfarë duhet bërë në rast urgjence? Numrat më të rëndësishëm të urgjencës mund t'i gjeni në faqen e internetit të qytetit të Bernit. (DE)
  • Kantoni i Berni ka përmbledhur numrat më të rëndësishëm të urgjencës në shumë gjuhë në Hallo-Bern.ch

Qendrat e këshillimit

Kantoni i Bernit ofron informata mbi temën e qendrave të këshillimit në Hallo-Bern.ch. Në këte faqe gjeni një listë me tema të përgjithshme dhe specifike si këshilla ligjore, mbrojtja nga diskriminimi, këshilla për gratë, varësia dhe tema të tjera

Weitere Informationen.

Fusszeile