Navigieren auf Tür an Tür

Benutzerspezifische Werkzeuge

Content navigation

Workshop – Uorkshop

Mëso më shumë për temën dhe se çfarë mund të bësh ti kundër dhunës shtëpiake në lagje. Merr pjesë falas së bashku me shokë*shoqe, fqinjë*fqinja ose kolegë*kolege të punës nga lagjja ‘Bern West’ në një uorkshop për dhunë shtëpiake.

Uorkshopi është i menduar për 7 persona dhe zhvillohet në një dhomë, të cilën e organizon ti. Ne përpiqemi që t’i ofrojmë uorkshopët edhe me përkthim. Lajmërohu dhe trego se cilën gjuhë flet ti. Ne të kontaktojmë me kënaqësi brenda tre javëve të ardhshme. Lajmërohu gjithashtu, nëse ju jeni më pak sesa 7 persona ose nuk keni asnjë vend në dispozicion. Ne të përkrahim me kënaqësi!

Weitere Informationen.

Tür an Tür (Derë më derë) – ne shikojmë me vëmendje. Një projekt kundër dhunës në familje në lagje.

www.bern.ch/türantür
+41 79 607 43 49

Fusszeile